Τελευταία γινόμαστε μάρτυρες τραγικών καταστάσεων που συμβαίνουν στην Εθνική Φρουρά . Άκουσον άκουσον ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς Ανδρέας Παπαπαύλου υποπτεύεται ότι τον παρακολουθούν και κάλεσε 2 αξιωματικούς των Βρετανικών Βάσεων(!!) (Ελληνικύπριους) για να ελέγξουν το γραφείο του για κοριούς και κάμερες. Οι 2 άνδρες συλλήφθηκαν και ανακρίθηκαν από τις Κυπριακές αρχές και αφέθηκαν ελεύθεροι στην συνεχεία . Ο ανώτατος αξιωματικός υποπτεύεται ότι τον παρακολουθεί συνάδελφος του !!!
Δηλαδή εκτός του ότι ο κ. Παπαπαύλου που προφανώς από τα χέρια θα παίρνανε πολύ σημαντικές και άκρως απόρρητες πληροφορίες δεν μπορεί να διαχειριστεί ο ίδιος τις αρμοδιότητες του . Αντί να απευθυνθεί στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας κάλεσε 2 υπηρέτες της βασίλισσας (αυτής που έδωσε την συγκατάθεση να πάει στην αγχόνη ο 19χρονος Ευαγόρας Παλληκαρίδης ) να ελέγξουν το γραφείο του .
Η Π.Ε.Ο.Φ καταδικάζει τα προαναφερόμενα γεγονότα και απαιτούμε να τεθούν σε διαθεσιμότητα όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση . Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές η Εθνική Φρουρά πρέπει να είναι ενωμένη και να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και συνεργασία ειδικά ανάμεσα στους ανώτατους αξιωματικούς του ΓΕΕΦ που διαχειρίζονται απόρρητες πληροφορίες .

Γραφείο Τύπου
Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου