«H δράση και οι ιδέες μας φοβίζουν»

Με λύπη ενημερωθήκαμε από τους συναγωνιστές μας της προσφάτως ιδρυθείσας παράταξης Α.Φ.Κ Τόλμη στα Ιωάννινα πως για ακόμη μια φορά με την ανοχή των υπολοίπων κομματικών παρατάξεων που εδρεύουν στην πόλη επιχειρήθηκε η φίμωσή τους στην Γενική Συνέλευση του ΣΚΦΣ.

Συγκεκριμένα κατα την διάρκεια της γενικής συνέλευσης, αναρχικοί, υποκινούμενοι από τρίτους, εισήλθαν στο χώρο που διεξαγόταν η Γενική Συνέλευση απειλώντας τα μέλη της Α.Φ.Κ Τόλμης πως δεν θα τους επέτρεπαν να μιλήσουν. Είναι ξεκάθαρο πως οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι γνώριζαν πολύ καλά ποιους να απειλήσουν  πράγμα το οποίο αποδεικνύει την υποκίνηση τους από άλλους οι οποίοι φοβούνται την δράση μας.

Όπως φαίνεται οι ιδέες μας φοβίζουν. Για ακόμη μια φορά οι «Δημοκρατικές» παρατάξεις δεν προέβαλαν καμία αντίσταση στην φασιστική επίθεση που δέχθηκαν τα στελέχη της Α.Φ.Κ Τόλμη. Όμως δεν γνωρίζουν πως οι ιδέες μας είναι πιο δυνατές και από τις απειλές τους και από την προπαγάνδα τους. Η πίστη μας στον αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία, η προσπάθεια μας για αυτονόμηση του φοιτητικού κινήματος και η πίστη μας σε αρχές και αξίες αναλλοίωτες στο χρόνο είναι το όπλο μας!

Όσο και αν το προσπαθήσουν, οι αυτόνομες αντιομοσπονδιακές παρατάξεις θα βρίσκονται πάντοτε στις Επάλξεις του αγώνα. Γιατί εμείς αγωνιζόμαστε για ένα ελεύθερο αύριο, για μια πατρίδα απελευθερωμένη, για ένα κίνημα δυνατό και αυτόνομο. Δηλώνουμε πως βρισκόμαστε στο πλευρό των συναγωνιστών μας. Πιστοί σε ιδανικά και αρχές δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα των ηρώων μας, πιστοί στον όρκο που έδωσαν εκείνοι όταν μυήθηκαν στην ΕΟΚΑ, πιστοί στον όρκο που έδιναν οι συνομήλικοί μας Αθηναίοι πριν 2.500 χρόνια, να αγωνιστούν για την πατρίδα «και μόνοι και μετά πολλών».

Είναι στο χέρι μας πλέον, να δείξουμε έμπρακτα τον αποτροπιασμό μας στις λύσεις που προσπαθούν άλλοι να μας επιβάλουν. Να αντισταθούμε στη κομματικοποίηση του φοιτητικού κινήματος και να επιλέξουμε με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας και του φοιτητή.

Για τον φοιτητή και την πατρίδα!