Σε μια εποχή όπου οι αξίες της πατρίδας και της αξιοπρέπειας έχουν διεφθαρθεί με το πέρασμα του χρόνου και έχουν πλέον αντικατασταθεί με αυτές του ατομικού συμφέροντος, του καταναλωτισμού και της ατομικης ευτυχίας,  σε αυτή την εποχή υποταγής και εξευτελισμού και καταρρακώσεως των ηθών και των εθνικών πόθων, κάποιο ιδεολογικό ρεύμα στέκει ακόμα αταλάντευτο και ανεπηρέαστο,  κόντρα  στις σειρήνες και τον εθνικό ευνουχισμό.

“ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ  ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ
ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ”

Οι φοιτητικές παρατάξεις που ανήκουν στον Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π αποτελούν για 40 χρόνια φάρο ιδεών και αγώνων για τους φοιτητές ενάντια στο κατεστημένο ,την υποδούλωση  και της  διαφθοράς των αξιών. Βαδίζοντας στα 23 χρόνοια πορείας του Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π, παραμένουμε αγέρωχοι στις επάλξεις του αγώνα, αγνοώντας το κάθε τι αντεθνικό και εναντίον αυτών που ξεχνάνε ιδεολογίες και αρχές μπροστά στα μικροπαραταξιακά και μικροκομματικά τους συμφέροντα.

Φίλε Συμφοιτητή, Συμφοιτήτρια,

Ο Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π κρατώντας τα λάβαρα της αυτονομίας ψηλά, δίνοντας καθημερινό αγώνα ενάντια στους κήρυκες του ενδοτισμού και των υποχωρήσεων, μακριά από κομματικά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες αγωνίζεται για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της πατρίδας μας, την εθνική καταξίωση και αξιοπρέπεια μέχρι να υψώσουμε την γαλανόλευκη στον Πενταδάκτυλο, να κυματίζει ανέμελη και ελεύθερη.

Αν και εσύ είσαι ενάντια στην:

– Εκ περιτροπής προεδρίας
– Παραμονής 50000 εποίκων
– Σταθμισμένης ψήφου
– Αναγνώρισης του ψευδοκράτους

Και σε κάθε σχέδιο διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που καταργεί τις 3 βασικές ελευθερίες του Ευρωπαικού κεκτημένου (διακίνησης, ελευθερίας και ιδιοκτησίας), τότε έχεις επιλογή.

ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

  • ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ Π.Ε.Ο.Φ ΘΕΣΑΛΛΟΟΝΙΚΗΣ
  • ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ Α.Φ. ΕΠΑΛΞΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
  • ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ Ε.Κ.Φ ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ ΑΘΗΝΑΣ
  • ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ Α.Φ.Σ.Κ ΦΛΟΓΑ ΠΑΤΡΑΣ

– Για μια πραγματικά δίκαιη, βιώσιμη λειτουργική και δημοκρατική λύση που δεν  θα υπαγορεύεται απο εθνικιστικές εξάρσεις και ουτοπικές  τοποθετήσεις.  Μια λύση χωρίς ρατσιστικούς διαχωρισμούς του λαου σε εδαφικές ζώνες με βάση εθνοφυλετικά κριτήρια και καταπάτηση των στοιχειώδων ανθρωπιίων δικαιωμάτων.

– Για ένα αυτόνομο φοιτητικό κίνημα, μακρυά απο πολιτικές σκοπιμότητες και κομματικούς παρεμβατισμούς. Για λύσεις απο τους φοιτητές για τους φοιτητές και όχι απο κομματικά στελέχη.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ

εφαεφπ