IMG_0409

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 46ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π με την συμμετοχή των τεσσάρων αυτόνομων φοιτητικών παρατάξεων ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ Αθηνών, Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης, Α.Φ.ΕΠΑΛξης Πανεπιστημίου Κύπρου και της Α.Φ.Σ.Κ Φλόγας Πατρών. Παρουσία στο συνέδριο ως παρατηρητές έδωσε και η νεοσύστατη Α.Φ.Κ Τόλμη Ιωαννίνων. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορά τον Φορέα και κυρίως το εθνικό μας ζήτημα. Κοινή θέση είναι πως παραμένουμε αυτόνομοι και αντιομοσπονδιακοί μέχρι τέλους. Και όχι σαν ωραίοι Έλληνες αλλά σαν περήφανοι ΄Έλληνες και προβληματιζόμενοι νέοι για το παρόν και το μέλλον τις πατρίδας μας.

Του 46ο Συνεδρίου προηγήθηκε διαφώτιση σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας για το Κυπριακό και την ομοσπονδία βασισμένο στην συνεχή μας δράση αλλά και ως απάντηση στις τελευταίες προκλήσεις του Άντρου Κυπριανού αλλά και του ίδιου του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το έντυπο που μοιράστηκε βρίσκεται εδώ.

IMG_0407 IMG_0408

Τέλος ως το μόνο Αυτόνομο δευτεροβάθμιο φοιτητικό όργανο δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για Ελευθερία και Αυτονομία μέχρι τέλους ενάντια σ’ αυτούς που θέλουν το φοιτητικό κίνημα υποταγμένο σε κομματικές γραμμές και μακρυά από τον αγώνα για Ελευθερία! Συνστρατευτείτε μαζί μας για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική!