Το πανό του ΕΦΑΕΦΠ: “1974: ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” - Φωτογραφία από την τούρκικη εφημερίδα- http://www.barisgazetesi.com/index.php/kibris-haber-gazete/2012/07/21/fasistler-yine-sahnede/index.html

Το πανό του ΕΦΑΕΦΠ: “1974: ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” – Φωτογραφία από την τούρκικη εφημερίδα- http://www.barisgazetesi.com/index.php/kibris-haber-gazete/2012/07/21/fasistler-yine-sahnede/index.html

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του ΕΦΑΕΦΠ, του Μετώπου Η.Β., της Νίκης ΤΕ.ΠΑ.Κ. και της ΕΦΕΝ της 20ης Ιουλίου 2012 στο τέλος της οδού Λήδρας. Οι αυτόνομες παρατάξεις μας για ακόμη μια χρονιά έδειξαν ότι οι νέοι της Κύπρου ΔΕΝ ξεχνούν και ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι και το τελευταίο εκατοστό γης επιστραφεί και στον τελευταίο νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Εκατοντάδες Έλληνες που δεν ξεχνούν άκουσαν με συγκλονισμό τις ομιλίες τόσο της κας Κουρούπη όσο και του κου Δημητριάδη. Επίσης, στον χώρο υπήρξε και μουσικό πρόγραμμα του οποίου τα τραγούδια αντίχησαν σε όλη την οδό της Λήδρας.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι εφημερίδα (διαδικτυακή) του ψευδοκράτους αναφέρθηκε στην εκδήλωση μας στην οδό Λήδρας φωτογραφίζοντας μάλιστα και το πανό του ΕΦΑΕΦΠ το οποίο ήταν απέναντι από τις βάρβαρες σημαίες της παρανομίας και της κατοχής.

Η ψευδοεφημερίδα αναφέρθηκε σε ακραίους και φασίστες “ξεχνώντας” και αγνοώντας τον τούρκικο επεκτατισμό και δικτατορισμό που έφερε χιλιάδες νεκρούς στο τόπο μας. Το γεγονός πάντως, ότι δηλαδή, ενοχλήθηκε μια ψευδοεφημερίδα αυτό μας λέει πολλά καθώς οι Τούρκοι σιγά-σιγά βλέπουν ότι οι νέοι της Κύπρου ΔΕΝ ξέχασαν και ούτε πρόκειται να ξεχάσουν και είναι έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα για λύτρωση του ελληνισμού της Κύπρου.

Δείξαμε για ακόμη μια χρονιά ότι διψούμε για λευτεριά. Τούτη η γη είναι δική μας και καλό θα ήταν οι Τούρκοι να βάλουν σοβαρά στον μυαλό τους.

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις