Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, επανεκκινούν τα διά ζώσης μαθήματα κατά το χειμερινό εξάμηνο, στις περιπτώσεις μικρών ακροατηρίων.

Βάσει της ανακοίνωσης της Υπουργού Παιδείας, «τα μικρά μαθήματα τα πιο φροντιστηριακά, κλινικές – εργαστηριακές ασκήσεις, οι ομάδες μελέτης και οι θεωρητικές διαλέξεις μέχρι 50 ατόμων θα γίνονται διά ζώσης, ενώ οι μεγάλες διαλέξεις άνω των 50 ατόμων θα γίνονται εξ αποστάσεως».

Τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου, αναμένεται να ανακοινωθούν από την Υπουργό Παιδείας, τα ειδικά μέτρα για τη διαδικασία λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών.

Επίσης, στις περιπτώσεις διεξαγωγής διά ζώσης εξετάσεων κατά την περίοδο της επαναληπτικής εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εφαρμόζεται μεταξύ άλλων το εξής:

📍 Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους φοιτητές, καθ΄ όλη τη διάρκεια της εξέτασης και για όλες τις μορφές των διά ζώσης εξετάσεων (γραπτές και προφορικές). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και στους ανοικτούς και κλειστούς κοινόχρηστους χώρους των Α.Ε.Ι. λόγω του υψηλού συγχρωτισμού των φοιτητών, καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους των εστιών.

Κατηγορίες: Φοιτητικά